top of page

За нас

Мисия

В образователен център МатеМагиЯ се стремим да създадем образователна среда, която вдъхновява децата да станат самостоятелни, активни и любознателни ученици, готови да изследват света около тях. Мисията ни е да предоставяме подходяща образователна и грижовна среда, която подкрепя холистичното развитие на децата в ранна възраст. Използваме иновативни подходи и постоянно подобряваме обученията си, така че да отговарят на нуждите на децата.

Маги Христова, учител и основател на МатеМагиЯ

Завършила съм Начална училищна педагогика с изучаване на чужд език, а в последните няколко години се занимавам с преподаването и изготвянето на учебни материали, вдъхновени от различни иновативни методи в сферата на математиката. Фокусът ми е изцяло върху ранното развитие на децата. Използвам разнообразни стратегии и материали, за да превърна математиката в нещо достъпно и интересно.
 

При изготвянето на програмата не само се фокусирам върху усвояването на конкретни математически понятия и умения, но и на развиването на аналитично и логическо мислене. Вярвам, че математиката е много повече от числа и формули - тя е инструмент за развиване на критично мислене и ни помага да анализираме света около нас.

MaggieHristova.png
shutterstock_2228252001.jpg

Безплатен демо урок

Aдрес

Телефон

Email 

Младост 1А,

Търговски център "City Point",

етаж 2

+359 89 525 9242

Последвайте ни

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page